Етикети

, , , , , ,

Не е нужно да се чудите, защо трябва да се правят подаръци. Има си съвсем конкретни причини.

Срещу подаръци се получава ЛЮБОВ, както виждате на табелата. Това не е шантаж или някаква манипулация, а съвсем нормални бизнес отношения между близки!

Но хората живеем в един забързан и динамичен свят, където благодарността и любовта се изразяват пътьом, а най-добрите идеи, как да го направиш, се намират също толкова пътьом. Затова реших да ви спестя една разходка по магазините и да ви покажа най-добрите решения.

Разбира се, че сред най-добрите избори за подарък е телефонът! Как би могъл да притежаваш някого, ако си позволяваш да го изпускаш от поглед или слух? Не е това любовта.

Поднася се на възглавничка и с карта за двама за безкрайни разговори!

А до колкото разбирам рекламата, тя винаги е насочена към някаква таргет аудитория.

В случая това са мъжете с червило! Има и един въпрос, който направо му е изписан на челото. Отговорът му, за ваша сигурност, нека бъде NO 😀

Но телефон далеч не е най-доброто.

Обичате ли я? Обичате ли го? Покажете им го!

Под „покажете им го“ имам предвид събуйте си гащите и им ГО покажете, защото с такъв подарък от сорта на чисто нов кредит ще направите точно това! Нямали сте пари? Сега вече няма да имате месеци напред!

Очаква ви гореща нощ!

***

Както виждате, не е толкова трудно да се намери подарък за любим човек. Какво да правим обаче, когато искаме да изразим благодарността си към цяла обществена каста? Един по-голям, събирателен подарък е съвсем в реда на нещата, така че всички да се почувстват почетени, а в този случай става въпрос за най-личното ни – учителите! Не сме решили да им го кажем с цветя.

По-добре с гроб. Защото само мъртвите могат да живеят вечно в СЪРЦАТА НИ!

И това е всичко, мили хора, обичайте се! Стига да сте си разменили адекватен брой подаръци, разбира се!